Πώς κλείνω ραντεβού για ψυχοθεραπεία online;

Πώς κλείνω ραντεβού για ψυχοθεραπεία online μέσω skype

Η διαδικασία του ραντεβού για online ψυχοθεραπεία

Ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνήσετε μαζί μου είναι να στείλετε email στο eirinib@psychologosonline.gr ή να συμπληρώσετε την φόρμα επικοινωνίας με τα στοιχεία σας και τον λόγο της επικοινωνίας σας. Γράψτε σε ποια χώρα ζείτε για να υπολογίσω την διαφορά ώρας μεταξύ μας και μια ή δύο παραγράφους για τα θέματα που σας απασχολούν και τι θέλετε να αποκομίσετε από την ψυχοθεραπεία, μαζί με οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε. Σας απαντώ με όλα τα απαραίτητα στοιχεία και τον τρόπο με τον οποίο δουλεύω, το πλαίσιο δηλαδή της συνεργασίας μας. Εφόσον επιθυμείτε να κλείσετε ραντεβού, αποφασίζουμε την μέρα και ώρα βάσει διαθεσιμότητας, δικής μου και δικής σας, οπότε και ολοκληρώνετε την πληρωμή της πρώτης  συνεδρίας. Το ραντεβού μας κλείνεται αφού με ενημερώσετε ότι έχει γίνει η πληρωμή (εφόσον η πληρωμή γίνεται μέσω Paypal, έχω άμεση ενημέρωση από το ίδιο το Paypal). Έπειτα, σας στέλνω τον σύνδεσμο και τα στοιχεία που χρειάζονται για να συνδεθούμε στο Zoom, ώστε να είμαστε έτοιμοι για την προγραμματισμένη συνεδρία. Πριν την πρώτη συνεδρία θα χρειαστεί να μου στείλετε συνπμληρωμένη την φόρμα για την προστασία των δεδομένων σας που θα σας δώσω μέσω email. Λίγο πριν την ώρα της προγραμματισμένης συνεδρίας πατάτε στον σύνδεσμο που σας έστειλα, μπαίνετε στην διαδικτυακή αίθουσα αναμονής και την ώρα που ξεκινάει η συνεδρία σας ανοίγω για να συνδεθούμε. Ψυχοθεραπεία μέσω email ή chat δεν παρέχεται γιατί δεν είναι επαρκής, ούτε αποτελεσματική.


Τρόποι πληρωμής

Η συνεδρίες προπληρώνονται, ανάλογα με την προτίμησή σας, μέσω Paypal ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Τα στοιχεία αυτών θα σας δοθούν όταν αποφασίσετε να κλείσετε ραντεβού. Οι αποδείξεις πληρωμής στέλνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση που θα δώσετε εσείς.


Οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την ψυχαναλυτική ψυχοθεραπεία ή την ψυχολογική στήριξη και ψυχοθεραπεία online πριν κλείσετε ραντεβού είναι ευπρόσδεκτες, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email.

Διαδικτυακή Online ψυχοθεραπεία

Ψυχολογος online από Θεσσαλονίκη

Σε ποιους χρησιμεύει;
Σε τι δυσκολίες μπορεί να βοηθήσει; Πώς λειτουργεί; Τι χρειάζομαι για τις συνεδρίες online και ποιος θα με βοηθήσει με τα τεχνικά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν;

Στείλτε μήνυμα

Ψυχοθεραπεία online

Στείλε μήνυμα